Crowdfunding 101 - Smart Office Banja Luka

Crowdfunding 101

Ostanite informisani o dešavanjima i novostima o našem prostoru.

Započeti posao bez sopstvenog kapitala danas jeste moguće jer postoji mnogo načina za dolaženje do potrebnih novčanih sredstava, a jedan od njih je upravo Crowdfunding ili kako mi to prevodimo, grupno finansiranje. 
 
Naravno, kao i u svemu, da bi neko svoj novac dao baš vama, potrebno je da ga ubijedite da je vaš projekat, ideja i proizvod vrijedan toga. A kako da privučete osobe (backer-e) koje će podržati vašu ideju, šta je potrebno da znate prije započinjanja crowdfunding kampanje i još mnogo toga saznaćete upravo od Paul Loeffler-a koji nam dolazi u ponedjeljak, 3. februara, gdje će sa vama podijeliti svoje znanje i iskustvo o crowdfunding finansiranju i svim benefitima koje jedan startup može da dobije iz ovakvog oblika finansiranja.
 
Paul Loeffler je uspješni preduzetnik sa preko 25 godina iskustva radeći u Silicon Valley i Evropi, ali i crowdfunding savjetnik i mentor širom SAD-a i Evrope. Takođe, Paul je vodio jednu od najuspješnijih crowdfunding kampanja, Smart Home, gdje je za samo 30 dana uspio da prikupi 1,5 miliona dolara. 
 
Suosnivač je i vodeći partner Institute 4 Entrepreneurship koji pomaže korporacijama da razviju inovativne programe i inovativne proizvode kako bi odgovorili na digitalnu transformaciju koja utiče na sve poslovne sektore. Aktivan je mentor u raznim inkubatorima širom Evrope.
 
Vidimo se u ponedjeljak, 3. februara u 18h.