Politika privatnosti podataka - Smart Office Banja Luka

Politika privatnosti podataka

Smart Office Banja Luka

Ova stranica vas informiše o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem ličnih podataka koje dobijamo od korisnika Veb Prezentacije. Korišćenjem Veb Prezentacije, pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovim pravilima.


Prikupljanje i upotreba informacija

“Smart Office d.o.o." ne prikuplja i ne koristi nikakve lične informacije bez vašeg znanja te ne prosljeđuje, ne dijeli i ne prodaje vaše podatke trećim licima. Vaše lične podatke koristimo samo za analitičke potrebe i unapređenje Veb Prezentacije.


Podaci o korišćenju

Kao i mnogi drugi operateri Veb prezentacija, mi prikupljamo informacije koje vaš pretraživač šalje kad god posjetite našu Veb Prezentaciju. Ovi podaci o korišćenju mogu sadržavati informacije kao što su Internet Protokol adresa računara – (“IP”) adresa, vrsta pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše Veb Prezentacije koje posećujete, vrijeme i datum posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i druga slična statistika.

Održavamo prisustvo na različitim društvenim mrežama i možda ste bili usmjereni na ovu veb stranicu preko jedne od tih platformi, ali mi ne prikupljamo povezane podatke. Pored toga, koristimo usluge kao što je “Google Analytics” koje sakupljaju, prate i analiziraju saobraćaj na veb stranicama kako bismo poboljšali naše usluge i Veb prezentaciju.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje mogu sadržavati jedinstveni anonimni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa veb prezentacije i čuvaju se na hard disku vašeg računara. Koristimo „kolačiće“ za prikupljanje osnovnih informacija i poboljšanje korisničkog iskustva. Možete da podesite vaš pretraživač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se koji kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke dijelove naše Veb stranice.

Kolačići koje koristimo: 1. Google Analytics; 2. Kolačići veb lokacija; Facebook Pixel (kolačići koji se koriste za pravilno funkcionisanje veb stranice, npr. Odabir jezika); Facebook Pixel.

Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.
 
Ako nam pošaljete osjetljive podatke, koristimo sigurnu vezu (HTTPS) za prenos tih podataka i osiguravamo da se sav naš softver redovno ažurira te da imamo potrebne zaštitne mjere.

Izmjene u ovoj politici privatnosti

Ova Politika Privatnosti stupa na snagu od 01.03.2020. i ostaće na snazi osim u pogledu bilo kakvih promijena njenih odredaba u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.
 
Pridržavamo pravo da ažuriramo ili promijenimo našu Politiku Privatnosti u bilo kom trenutku. Vaša kontinuirana upotreba Usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmjene Politike Privatnosti predstavljaće vašu potvrdu o izmenama i vašu saglasnost da se pridržavate i bude vezana modifikovanom Politikom Privatnosti.
 
Ako unesemo bilo kakve značajne izmjene u ovu Politiku Privatnosti, obavijestićemo vas bilo putem adrese e-pošte (ako ste nam dostavili), ili stavljanjem istaknutog obavještenja na našu veb prezentaciju.

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim pravilima o podacima, kao i o tome kako vas čuvamo dok pregledavate našu veb stranicu i komunicirate sa nama, slobodno pošaljite e-mail na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Smart Office d.o.o. 
Sime Šolaje 1a, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina