Politika privatnosti podataka - Smart Office Banja Luka

Politika privatnosti podataka

Profesionalno radno okruženje gdje dijelimo znanje i ideje.

U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o našim klijentima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SmartOffice d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o uslugama koje naši posjetioci traže i uživaju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korištenje i sigurniju pretragu.
 

Saglasnost i promjena uslova

Korištenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja. Smart Office d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.Smart Office d.o.o. 
Sime Šolaje 1a, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina