CHEAT SHEET SESSION Kanada, SAD i Velika Britanija - Smart Office Banja Luka

CHEAT SHEET SESSION Kanada, SAD i Velika Britanija

Ostanite informisani o dešavanjima i novostima o našem prostoru.

Veliki broj srednjoškolaca i studenata želi da studira u inostranstvu. Ali nakon što pocnu da istražuju šta je sve potrebno i kako funkcioniše proces apliciranja za SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, odustanu veoma brzo. Količina informacija, pripreme, kvalifikacija koje se traže i vremena koje treba utrošiti obeshrabri i one najzainteresovanije. Mi vam možemo pomoci da sacuvate dragocjeno vrijeme i strprljenje. Ovo je Cheat Sheet Session jer ćete za tri sata saznati sve što biste inace istraživali sedmicama. 
 
Umjesto da sve prolazite sami, dodite na našu radionicu 27. juna. Tokom trosatne radionice ćete dobiti odgovore na sva pitanja, naučiti kako proces apliciranja izgleda u svakoj zemlji, kao i kako da uspješno aplicirate od nekog ko je sve ovo prošao više puta. 
 
Lela Draganić je dobitnik stipendija, kako državnih tako i privatnih, na University of Toronto (Kanada), York University (Kanada), University of St. Andrews (Škotska), King's College London (Engleska) i University of Oslo (Norveška) između ostalih. Godinama radi na međunarodnim programima razmjene i kao savjetnik za upis na osnovne i master studije.  
 
Radionica ce se održati 27.06., sa početkom u 16:00 u SmartOffice- sigurno završavamo prije utakmice Srbija-Brazil! :)
 
Fokusiraćemo se na: 
1. Uvodna informativna sesija, Q&A;
2. Kvalifikacije, dokumenti i kako aplikacija izgleda u svakoj od tri zemlje;
3. Ključni elementi: CV i motivaciono pismo.
 
 
Događaj je namijenjen srednjoškolcima i studentima. Broj mjesta je ograničen i prijava je OBAVEZNA: https://goo.gl/forms/3XC9i3ZC99W1HDa43 
 
 
Cijena kotizacije: 30KM
Uplate možete izvršiti direktno u "Smart Office"-u od četvrtka, 21. juna do samog dana radionice.