ITAcademy Smart Office Internship Center - Smart Office Banja Luka

ITAcademy Smart Office Internship Center

Smart Office Coworking i ITAcademy žele vam dobrodošlicu u novu budućnost.

Želiš da zakoračiš u IT oblast i da stekneš znanja za neke od najplaćenijih poslova današnjice? E sad, zamisli da sve to možeš da postigneš u inspirativnom i radnom okruženju gdje ćeš raditi sa mentorom i imati priliku da stečeno znanje odmah primjeniš na praktičnim zadacima! Zahvaljujući saradnji sa ITAcademy upravo takvu priliku ti pružamo, a prvi u seriji projekata kojima ćemo direktno uticati na evoluciju sistema rada i učenja je ITAcademy Smart Office Internship Center! 

O čemu se radi?

Svi polaznici kurseva iz programa koje nudi ITAcademy dobiće 100 besplatnih sati u našem coworking prostoru, gdje će, odmah nakon procesa obrazovanja, doći u direktan dodir sa uspješnim pojedinicima, stručnjacima upravo onih zanata za koje se oni školuju i cjelokupnom zajednicom okupljenom oko ideja savremenog načina rada, poslovne kulture i komunikacije, te, pritom, svoje znanje obogatiti suočavajući se sa konkretnim zadacima i problemima iz polja zanimanja koja su odabrali kao svoj budući poziv. Uz to, polaznici će imati priliku i da besplatno učestvuju u svim IT dešavanjima organizovanim u Smart Office-u!

Neodvojive suštine procesa učenja i rada danas su, više nego ikada, ispreplitale svoje razgranate ruke, na krilima gotovo apsolutne dostupnosti informacija i resursa, a na nama je da odlučimo da li ćemo se tim rukama predati. Odnosno, na vama. Mi smo donijeli odluku. 

Smart Office i ITAcademy žele vam dobrodošlicu u novu budućnost.