“Smart Office” - pobjednik projekta “Mali biznis, velike priče” kompanije “m:tel” - Smart Office Banja Luka

“Smart Office” - pobjednik projekta “Mali biznis, velike priče” kompanije “m:tel”

Smart Office Banja Luka

Kompanija “m:tel” krajem prošle godine pokrenula je projekat naziva “Mali biznis, velike priče”, sa ciljem da nagradi najinspirativnije priče o pokretanju mladih preduzeća na našim prostorima. Nekim čudom, pogodilo se da smo o ovome obaviješteni u vrijeme završetka priprema za proslavu našeg prvog rođendana, vjerovatno najbitnijeg događaja za svaki start-up, jer ih većina taj isti rođendan i ne dočeka.
 
Svoj manifest, tekst “Coworking: Year One”, tih smo dana objavili na svom blogu, pokušavajući u par riječi sažeti sve emocije, dobre i loše, koje su nas pratile svakoga dana naše prve godine. Inspiracije nije manjkalo i logičan je potez bio pokušati prikazati našu priči široj publici, te smo taj tekst poslali kao prijavu za učešće u ovom projektu.

Velika priča o našem malom biznisu donijela nam je prvu nagradu i besplatno predstavljanje našeg biznisa u medijima, pod pokroviteljstvom “m:tel”-a. Još jednom je potvrđeno - kada istinski voliš ono što radiš, teško je proći neprimjećeno. 

Ispod teksta ćete pronaći link za priču koja nam je donijela nagradu “m:tel”-a, kao i našu prvu TV reklamu, realizovanu u zajedničkoj produkciji “Smart Office”-a i “Nomad Film Studio”-a: 


Više o samom projektu čitajte na m:blog: