Testiraj novo radno mjesto! - Smart Office Banja Luka

Testiraj novo radno mjesto!

Smart Office Banja Luka

Poštovani, ovom prilikom želimo Vas obavijestiti da smo pokrenuli akciju kojom želimo kompletirati našu coworking zajednicu. 
 
Kako to uključuje Vas?

Nudimo Vam probni period korištenja našeg prostora i adaptacije u naš community do kraja aprila potpuno BESPLATNO. Nakon toga, ukoliko se odlučite za naš princip rada, ostvarujete pravo na tri mjeseca korištenja Dedicated paketa usluga sa popustom od 30%.
 
Uzimajući u obzir to da nam je ostalo svega nekoliko slobodnih mjesta, pažljivo smo birali potencijalne partnere kojima predlažemo ovakav vid saradnje. Smatramo da biste se Vi savršeno uklopili u zajednicu Smart Office-a, koju danas čine programeri, dizajneri, web developeri, arhitekti, marketari, novinari, blogeri i drugi mladi preduzetnici.
 
Iskoristite priliku da upoznate novi svijet poslovanja, koji svi zajedno gradimo u Smart Office-u. Nakon besplatnog probnog perioda, krajem aprila, odlučite se za paket koji Vam odgovara, imajući na umu to da ste ostvarili mogućnost popusta na Dedicated paket u iznosu od 30% i trajanju od tri mjeseca.
 
Za sve dodatne informacije možete nam pisati na www.smartoffice.ba/kontakt, ali bi daleko ljepše bilo da nam dođete u posjetu. :)