Testiraj novo radno mjesto! - Smart Office Banja Luka

Testiraj novo radno mjesto!

Profesionalno radno okruženje gdje dijelimo znanje i ideje.

Poštovani, ovom prilikom želimo Vas obavijestiti da smo pokrenuli akciju kojom želimo kompletirati našu coworking zajednicu. 
 
Kako to uključuje Vas?

Nudimo Vam probni period korištenja našeg prostora i adaptacije u naš community do kraja aprila potpuno BESPLATNO. Nakon toga, ukoliko se odlučite za naš princip rada, ostvarujete pravo na tri mjeseca korištenja Dedicated paketa usluga sa popustom od 30%.
 
Uzimajući u obzir to da nam je ostalo svega nekoliko slobodnih mjesta, pažljivo smo birali potencijalne partnere kojima predlažemo ovakav vid saradnje. Smatramo da biste se Vi savršeno uklopili u zajednicu Smart Office-a, koju danas čine programeri, dizajneri, web developeri, arhitekti, marketari, novinari, blogeri i drugi mladi preduzetnici.
 
Iskoristite priliku da upoznate novi svijet poslovanja, koji svi zajedno gradimo u Smart Office-u. Nakon besplatnog probnog perioda, krajem aprila, odlučite se za paket koji Vam odgovara, imajući na umu to da ste ostvarili mogućnost popusta na Dedicated paket u iznosu od 30% i trajanju od tri mjeseca.
 
Za sve dodatne informacije možete nam pisati na www.smartoffice.ba/kontakt, ali bi daleko ljepše bilo da nam dođete u posjetu. :)