bsen

Dešavanja

Ostanite informisani o dešavanjima i novostima o našem prostoru.

Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub Venture investicionog fonda i ICT Hub-a, će 25. januara u 18h otkriti šta vam je sve potrebno da biste došli do investicije, šta investitori traže i očekuju od vas, na koji način se priča sa njima i kako im prezentovati svoju ideju na najbolji način. 
 

Kosta vodi ICT Hub od osnivanja 2014. do sada, kad je postao jedna od vodećih organizacija za tehnološko preduzetništvo i startape u Srbiji.
Opširnije...

“Decenter”, startup baziran u Beogradu, svoje težnje ka razvijanju i korištenju decentralizovanih tehnologija manipulacije podacima ostvaruje kroz blockchain i P2P storage, a sve u cilju bolje organizacije našeg digitalnog društva.
Opširnije...

School of Cyber Policy is a free educational programme aimed at high school and college students, who have not focused their education and are not majoring in Computer Science or a related field. This is because the curriculum will be introductory and the goal is to introduce participants to topics related to cyber policy.  
Opširnije...

Svi znamo da ne postoji život bez stresa, rijetki su oni ljudi koji se bar jednom u toku dana ne nađu u stresnoj situaciji. Ali, da li znate da je uz pomoć nekoliko tehnika moguće naučiti kako da se svakodnevno nosite sa stresnim izazovima, kako da adekvatno odreagujete , odnosno suočite se sa istima?

Opširnije...

Iskusili ste situaciju u kojoj vam nije bilo jasno „šta je pisac želio da kaže“? Našli ste se u nedoumici da li vas je neko pohvalio ili uvrijedio, pozvao na druženje ili vam želio „uvaliti“ neku obavezu?
Opširnije...
Društveni mediji kao jedan od najvažnijih marketinških alata