bsen

Blog

Profesionalno radno okruženje gdje dijelimo znanje i ideje.
Blockchain
Blockchain

Studije kažu da su 9 od 10 startup biznisa, već na početku, osuđeni na propast. Od tih 9, njih više od 50 odsto ne preživi prvu godinu svoga postojanja. Ove su brojke došle kao rezultat analiza poslovanja mladih preduzeća na globalnom nivou.
 
Opširnije...

Poštovani,

 

Pišemo Vam jer Vas vidimo dijelom svoje vizije coworking zajednice u našem Smart Office-u. Kako nam je ostalo svega nekoliko slobodnih mjesta, kojima bismo kompletirali tim nezavisnih profesionalaca koji danas čine srce Smart Office-a, pokrenuli smo akciju koja bi Vam mogla donijeti novo, atraktivno radno mjesto.

Opširnije...

Vještačka inteligencija je, bez premca, najdominantiji motiv SF stvaralaštva u posljednjih stotinu godina. Brojne novele, a kasnije i filmska ostvarenja, dala su nam mogućnost da zamislimo svijet budućnosti u svjetlu zajedničkog života ljudi i mašina.

Opširnije...

“Moja #slikagrada” je takmičenje za najbolju fotografiju proslave Dana grada Banja Luka.
Dan našeg grada ove godine slavi se od 18. do 22. aprila, sa više od pedeset događaja.

Opširnije...

Ti.

Da, ti, koji si kliknuo, se bojiš prezentovanja još.

I ne, nisi jedini. Zapravo, studije su pokazale da je strah od javnih nastupa veći i od straha od smrti. I ne, nema razloga za paniku – preživjećeš.
Opširnije...

Upravo sam završio trosatni sastanak, bio je veoma interesantan i učinkovit.” - Rekao je niko nikada. 

Još je u 18. vijeku Benjamin Franklin izjednačio vrijeme s novcem i do dana današnjeg, poslovni svijet se vrt
Opširnije...

Pitanje je ekvivalentno onom milenijskom “Kokoška ili jaje – šta je starije?”, jer na kraju dana, jedno bez drugog suštinski ne može. Ipak, istina je da nemali broj studenata, nakon četiri godine prženja stolice do usijanja i bolonjskog indeksiranja znanja, u vrli novi svijet rada zakorači bez dana testiranja teorije.
Opširnije...